Fanø Vesterland

Om Fanø Vesterland

FANØ VESTERLAND

KÆRLIGHED & FANØ

Fanø Vesterland bygger på kærligheden til Fanø og på oplevelser, hvor vi har særlig fokus på kvalitet.

Vi gør os umage på alle tænkelige områder, og kvalitet er fællesnævner for alt vi arbejder med.
For os handler det om musik, mad og mennesker.

MUSIK / MAD / MENNESKER

Helt ude vestpå, hvor der blæser en frisk brise og dufter af hav, har vi skabt en festival med kærlighed til musik, mad og mennesker.

MUSIK:

Vi elsker særlige musikalske oplevelser, og Vesterland har plads til både nye og etablerede kunstnere. Vi forsøger at lægge et program, som rammer bredt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

MAD:

Vi er stolte af vores lokale producenter og leverandører, der med Fanø i hjertet serverer mad og drikke af høj kvalitet. Vi vægter økologi og bæredygtighed højt.

MENNESKER:

Mennesker er selve hjertet i Fanø Vesterland – uden dem ingen festival.

De frivillige, musikerne og gæsterne – alle er de en nødvendighed for, at vi år efter år kan mødes på vores lille ø-festival.

VISION: 

Fanø Vesterland skal være et rart sted at være – både for vores gæster, vores artister og vores frivillige.

En helhedsoplevelse, hvor det kan mærkes, at vi har kærlighed til musikken, maden og de mennesker, der alle er en del af Fanø Vesterland.

Vores gæster skal hvile trygt i, at musikken, maden og omgivelserne med sikkerhed bliver en særlig oplevelse – de skal glæde sig til at vende tilbage år efter år.

MISSION: 

Vi arbejder på at skabe en festival, der har Fanø i hjertet og i indholdet.

Vi arbejder visionært og kreativt. Uanset om man er gæst, frivillig eller artist på Fanø Vesterland, skal man kunne mærke, at vi hele tiden rykker os og bliver endnu bedre til det, vi elsker – at lave festival på Fanø.

Vi arbejder for og med de mest fantastiske mennesker. Vi arbejder på at skabe en frivilligkultur, hvor alle føler et ansvar og kærlighed til den festival, vi er fælles om at udvikle.

VÆRDIER:

Kærlighed til Fanø: Vi arbejder med udgangspunkt i kærligheden til Fanø: Naturen, kulturen, menneskene og maden.

Mennesker: Vi samler på kreative og stolte frivillige kulturbærere, som har Fanø i hjertet. Vi samler på glade og nysgerrige festivalgæster, artister og samarbejdspartnere.

Vi gør os umage: Kvalitet, økologi og bæredygtighed er fokusområder, vi hele tiden arbejder på at udvikle.

Vi giver og får særlige oplevelser: Vi arbejder på at give alle omkring festivalen en særlig oplevelse med musik, mad og mennesker.

Fanø Vesterland arrangeres af Ejendomsfonden Fanø Vesterland