Fanø Vesterland

Presserum - Fanø Vesterland

Pressemeddelelser, logoer, billeder og andet grafisk materialer på denne side må frit downloades og benyttes i både trykte- og online medier.

For yderligere information bedes I kontakte os på: presse@fanovesterland.dk

Via nedenstående link vil du kunne downloade billeder fra Fanø Vesterland 2019, som pressen må anvende med fotokrediteringen:

Foto: Fanø Vesterland / Karin Fallah

Pressebilleder 2019

Akkrediteringssystem

Akkrediteringssystem

Kære presse,
For at vi kan skabe de bedste arbejdsvilkår for jer, er vi nødt til at vide, hvem der kommer til vores lille ø-festival. Derfor skal vi have en ansøgning til akkreditering senest torsdag den 26. august 2021.

Ansøgningen skal sendes til Kommunikationschef Stine Lindharth på presse@fanovesterland.dk.

Ansøgningen skal indeholde følgende:
– Navn på medie + ansøger(e)
– Hvilke datoer I kommer for at dække Fanø Vesterland
– Hvad I forventer at producere under Fanø Vesterland

Når I har sendt ansøgningen, og den er blevet godkendt, vil I modtage et svar med login til vores online akkrediteringssystem, som I selv kan udfylde med journalistens/fotografens navn.

Vi kan ikke garantere, at ansøgninger modtaget senere end den 26. august bliver imødekommet.

Er du freelance journalist/fotograf, skal du i ansøgningen dokumentere, hvilket medie og hvilken redaktør du har en forudgående aftale med.

ANKOMST OG CHECK-IN

Efter en kort sejltur på tolv minutter med færgen har du en mindre gåtur på cirka 10 minutter eller køretur ud til festivalpladsen. I 2021 har vi rykket festivalpladsen ud til græsarealet ved Kikkebjergplantagen. Her skal du henvende dig i vores billetkontor ved hovedindgangen, hvor frivillige sidder klar til at tjekke dig ind i akkrediteringssystemet.

Addressen er Stadionvej 17, 6720 (bag Fanø Skole).

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Vi vil meget gerne tage imod jer og give jer en kort rundvisning på festivalpladsen, udlevere jeres adgangskort til presseteltet samt mad- og drikkebillet. Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis I har spørgsmål eller har brug for vores hjælp. For at vi kan gøre vores arbejde bedst muligt, vil vi gerne vide, hvornår I cirka lander på øen. Det kan I skrive i enten ansøgningen, i en mail dagene op til eller på selve dagen for festivalen.

Hvis I har tanker og idéer til dækningen af Fanø Vesterland 2021 og har brug for nogle bestemte kilder, så send en mail til os på presse@fanovesterland.dk – det kan nemmest lykkes, hvis vi aftaler noget på forhånd.

Vi glæder os til at se jer den 3. og 4. september 2021.

Pressemeddelelser

 

Kommer snart nyt på denne side.

Billeder & video

Pressebilleder  – Download her

Video – Download her

Kredit for pressebilleder til Colin Seymour 

Om Fanø Vesterland skriver Heartbeats.dk

Ø-festival åbner dørene for 6. gang: Hvis vi skulle have haft succes fra start, havde vi hyret kopibands.

En festival på Fanø skal både smage lidt af østers og tilbyde musik, lokalbefolkningen ikke vidste, den ville have.

Læs artikel fra Heartbeats.dk

Om Fanø Vesterland siger TV Syd

TV Syd var forbi Fanø Vesterland i 2018, hvor de sendte live ud til seerne i stuerne.

Journalist Hans Skovgaard interviewede arrangør Jesper Møller Pedersen, hvor de talte om, hvorfor Fanø er i fokus, når vi skaber Fanø Vesterland. 2018 var første år, hvor Fanø Vesterland kunne melde totalt udsolgt på alle billetter.

Se indslag fra TV Syd

Om Fanø Vesterland skriver JV.dk

Festival åbnede med masser af nærvær. Fanø Vesterland bød fredag eftermiddag på en intim koncert med norske Thomas Dybdahl.

Al snak og støjende adfærd var fodbudt omkring teltscenen, og det gav mange festivalgæster en anderledes start på et par festfyldte dage.

Læs artikel fra JV.dk

Om Fanø Vesterland skriver Ugeavisen

Ti stille og lyt på Fanø. Fanø Vesterland dobler op med lyttekoncerter i 2019. Denne gang med Teitur og John Smith fra England (læs teksten på side 32).

Læs artikel fra Ugeavisen

Om Fanø Vesterland skriver Fanø Ugeblad

Yoga og musik på Fanø Vesterland. Weekendens festival er netop veloverstået, og pladsen på Nordbys lystbådehavn er blevet stille igen efter nogle hektiske dage med tusindvis af glade og engagerede mennesker.

Den fine festival bød på en helt masse skøn musik, og som et nyt tiltag stille-koncerter og yoga.

Læs artiklen fra Fanø Ugeblad

Logoer