Udsolgt

Vesterland 2024 er udsolgt

Selvom festivalstøvet nærmest først lige har lagt sig fra Vesterland 2023, så er billetterne til festivalen næste år allerede udsolgt – og det er uden et eneste musiknavn er offentliggjort.

Mandag den 2. oktober blev alle billetter til Vesterland 2024 sat i salg – og samtlige 6100 billetter blev revet væk, og vi kunne melde udsolgt til Vesterland 2024.

Det er vi enormt taknemmelige for. Det betyder mere, end I aner, at I bakker op om vores festival på Fanø. Af hjertet tak.

Men billetsalgsdagen er også en blandet dag, da vi også ved, at I sidder rigtig mange derude, der ikke fik fat i billetter til Vesterland 2024 – helt grundlæggende handler det om, at I er mange flere, der gerne vil til Vesterland, end vi har billetter i salg – derfor er der travlt på vores billetsalgsdag.

Hvis du ikke nåede at få billet til Vesterland 2024, så anbefaler vi, at du registrerer dig på vores venteliste via dette link www.musik.dk

Foto: Emil Nørgaard

Ingen navne offentliggjort

For en måned siden spillede blandt andet Zar Paulo, Sanne Salomonsen, Alex Vargas, Dizzy Mizz Lizzy, Scarlet Pleasure, Thomas Dybdahl, JJ Paulo, Annika Aakjær, Eee Gee, Henrik Lindstrand & Halvcirkel, Bersærk, Niels Skovsen og Lydmor til Vesterland 2023, da vi fejrede 10-års jubilæum med Vesterland.

Men hvem der spiller til Vesterland 2024 er fortsat en hemmelighed.

Vi offentliggør navnene til næste års festival løbende – hold godt øje med vores Facebookprofil og Instagramprofil.

Fakta om billetsalget

  • Billetsalget var mandag den 2. oktober 2023 kl. 10.00 på musik.dk.
  • Der var 5800 partoutbilletter, 100 fredags- og 100 lørdagsbilletter i salg. Herudover var der 100 børnebilletter i salg.
  • Vesterland afholdes den 6. & 7. september 2024 på Fanø.
  • På Vesterland er der omkring 8000 mennesker på festivalen pr. dag – det er inklusiv frivillige, artister, bands, gæster, sponsorer etc.
  • Vesterland er en festival, der har fokus på musik, mad og mennesker.

Foto: Colin Seymour

Pas på billethajer

Vi oplever igen stor efterspørgsel på Vesterland-billetterne, og vi opfordrer til, at I passer på, I ikke bliver snydt af kedelige typer – nemlig billethajerne.

Musik.dk hjælper meget gerne, hvis du vil købe en Vesterland-billet af en privatperson, der har købt for mange billetter – men kun musik.dk kan sikre at billetten er ægte og kan overdrage den, så du ikke bliver snydt.

Kontakt musik.dk på billet@musik.dk og læs mere om det herinde på vores facebookprofil.

Jeg drømmer om at blive sponsor

Du og din virksomhed har mulighed for at blive sponser til Vesterland 2024 – som sponsor får du billetter til Vesterland 2024, fordele og du gør en stor forskel for Vesterland.

Du kan læse mere og se vores sponsorpakker herinde på vores hjemmeside: https://fanovesterland.dk/sponsor/

Foto: Emil Nørgaard

Jeg drømmer om at blive frivillig

Til foråret søger vi frivillige – og vil du gerne tilbydes en ledig plads på ét af vores hold, som er med til at skabe Vesterland?

Så skal du bare oprette dig på vores venteliste via dette link: www.vesterlandjob.dk

Har du spørgsmål, så send os gerne en mail på frivillig@fanovesterland.dk eller læs mere på vores hjemmeside under ‘Frivillige‘.

Foto: Morten Fog