Madbillet

Køb billetter til Krabbeklør & Champagne til Fanø Vesterland 2023

Til Fanø Vesterland 2023 har vi inviteret Michelinkok og verdens skønneste Jesper Krabbe / KrabbeFood til at servere krabbekløer og champagne ad libitum i et nyt madkoncept på Fanø Vesterland.

Jesper Krabbe serverer krabbeklør og champagne i et lille, intimt og hyggeligt telt på festivalpladsen, og nu kan du sikre dig billet til én af middagene.

Du kan booke plads til ’Krabbeklør og Champagne’ fredag den 1. september eller lørdag den 2. september kl. 12.00, 14.00 eller 16.00.

OBS. Du skal selvfølgelig ha’ billet eller være frivillig til Fanø Vesterland 2023 for, at du kan købe dig en plads hos én af Jesper Krabbes spisninger til festivalen.

KØB BILLET VIA DETTE LINK: https://billet.musik.dk/event/krabbeklor-og-champagne/fano-vesterland/2718370

MERE INFO OM KRABBEKLØR OG CHAMPAGNE
– Jesper serverer krabbeklør, mayo, surdejsbrød og champagne kl. 12.00, 14.00 og 16.00 fredag den 1. og lørdag den 2. september.
– Krabbekløerne serveres på et langbord, og der er kun plads til 30 personer ved langbordet.
– Middagen varer ca. 60 minutter, og der er krabbeklør og champagne ad libitum, mens I er der.
– Madbilletten til én af Jesper Krabbes middage koster 595kr. plus gebyr.
– Når du køber billet, booker du dag og tidspunkt for middagen – fredag/lørdag kl. 12.00, 14.00 eller 16.00.
– Billetsalget til ’Krabbeklør og Champagne’ går i gang på onsdag den 2. august kl. 10.00.

Om de lækre krabbeklør fortæller Jesper Krabbe selv:
‘Krabbe har den fineste sødme i skaldyrs verden, synes jeg… den bliver kogt i det vand, de lever i.. så er saltbalancen bedst.. man skal knækken skallen med en ske, og de serveres varme.. så sødmen springer helt frem… Krabbe – mayo – surdejsbrød.’

Ud over fantastisk mad og værtskab hos Jesper Krabbe, så er vi også sikre på, at Jesper Krabbe har en god historie eller to, mens I spiser Krabbeklør og drikker champagne til Fanø Vesterland 2023.