Udsolgt festival

Fanø Vesterland 2023 er udsolgt

Kære venner

Mandag den 3. oktober kl. 10.00 gik billetsalget til Fanø Vesterland 2023 i gang – vi satte alle billetter i salg på én gang.

De sidste mange gange er billetterne til Fanø Vesterland blevet revet væk, og denne gang var ingen undtagelse – på få timer var alle billetter til Fanø Vesterland 2023 udsolgt – både partout, fredag, lørdag og børnebilletter.

Vi sidder tilbage stolte, glade og ydmyge – tusind tak for jeres støtte og opbakning endnu engang.

Dagen for billetsalg er altid lidt en underlig dag – vi er mega glade, men vi ved også godt, at der sidder nogle derude, der ikke lykkes med at få billetter til festivalen næste år.

Hvis du ikke fik billet, så anbefaler vi, at du tilmelder dig ventelisten på musik.dk. Vi gør opmærksom på, at musik.dk er den eneste officielle billetudbyder til Fanø Vesterland-billetter. Hverken vi eller musik.dk kan garantere gyldigheden af billetter, der er købt et andet sted en musik.dk – hvis du har spørgsmål til køb eller videresalg af billetter, kan du altid kontakte musik.dk på mailen billet@musik.dk.

Er du interesseret i at blive frivillig til Fanø Vesterland 2023, så kan du oprette dig på vores venteliste her: https://www.vesterlandjob.dk/users/register_volunteer?referral_id=NzE=

Folk fra ventelisten får tilbudt eventuelt ledige vagter i løbet af foråret, når vi begynder at rekruttere nye frivillige til festivalen.

Vi ses til Fanø Vesterland 1. og 2. september 2023.

Kh Alle os fra Fanø Vesterland