Vesterland 2024

Vil du med til Vesterland 2024?

Mandag den 2. oktober kl. 10.00 sætter vi billetter i salg til Vesterland 2024 – festivalen afholdes den 6. og 7. september næste år.

Billetterne til Vesterland 2024 sælges i et samarbejde med vores gode venner fra musik.dk.

Det direkte link til billetsalget finder du her: https://billet.musik.dk/event/vesterland-2024/fan-vesterland/2789193

PRISSTIGNING

Udgifterne til materialer, toiletter, hegn, råvarer og alt, hvad der ellers skal til for at bygge festivalpladsen op, er steget en del siden foråret 2020.
Vi investerer samtidig også løbende i at optimere pladsen med både ekstra boder, barer, hyggelige haver, toiletområder, storskærme osv., og i år udvidede vi også musikprogrammet med 4 ekstra koncerter, så vi nu er oppe på mere end 30 koncerter fordelt på de 3 scener.

For at sikre, at vi også har økonomi til både at udvikle og holde festival på Fanø i årene fremover, har vi valgt at lade billetprisen stige til Vesterland 2024.

BILLETTER OG PRISER

  • Partoutbillet: 1.295kr. + gebyr
  • Fredagsbillet: 725kr. + gebyr
  • Lørdagsbillet: 725kr. + gebyr
  • Børnebillet 0 – 6 år: 295 kr. + gebyr
  • Børnebillet 7 – 12 år: 495 kr. + gebyr

GODE RÅD

Vi er så sindssygt privilegeret, at vores festivalbilletter de seneste mange festivaler er blevet udsolgt på nul komma dut. Derfor finder du her nogle gode råd til dig, der gerne vil forsøge at få billetter til Vesterland 2024, når billetsalget går i gang.

Vi anbefaler som altid, at I sidder klar ved tasterne, når billetsalget åbner.

Og ha’ tålmodighed og bliv ved med at opdatere hjemmesiden, hvis der står, at der ingen billetter er – nogle gange kan I være heldige, at der er en anden gæst, der ikke gennemfører sit køb og så er der pludselig ledige billetter på linket igen – der er først udsolgt, når der står UDSOLGT.

Musikken til Vesterland 2024 offentliggøres først senere.