13. juli 2024
Tilbage til oversigt

Lørdag den 13. juli holder vi Sommerliv fra kl. 12.00 – 22.00.

I år holder vi én dag med Sommerliv – den 13. juli. Hele dagen er der coverbands og om aftenen, kommer der en overraskelse på Sommerliv-scenen.

Det her vil I ikke gå glip af – siger vi i al beskedenhed.

Vi holder Sommerliv i haven ved vores stråtækte Fanøgård lørdag den 13. juli med live musik hele dagen og et stort dansk – og i denne anledning – HEMMELIGT ORKESTER om aftenen.

Så er du til sommeraften på Fanø, musik du kan danse, synge og skabe minder til, så er det her en unik mulighed for at opleve en helt særlig aften for dig og dit Sommerliv-hold.

Du kan købe din Sommerliv-billet fra onsdag den 12. juni kl. 10.00 via dette link: https://billet.unitedtickets.dk/event/en-sarlig-og-hemmelig-sommerliv-aften/gaarden-fano-vesterland/3052393

Sidste år tog I røven på os og fyldte haven til bristepunktet til Sommerliv 2023 – og mange måtte gå forgæves, nu laver vi mere plads og mere hygge – læs med her:

  •  Vi har flere barer, hvor du kan købe iskolde drikke, og vi tænder den gode espressomaskine og slynger go’ kaffe ud af vinduet på gaarden.
  • Vi sørger for flere madtilbud i haven – bl.a. fra Lighthouse Burgers – så du kan købe vanvittig lækker, lokal mad.
  • Vi åbner Sommerliv-haven kl. 12.00 og lukker den igen kl. 22.00.
  • Vi fylder den store Sommerliv-scene med flere forskellige, skønne coverbands.
  • Og om aftenen, imens sommersolen går ned bag scenen, går et helt særligt, godt – og i dagens anledning hemmeligt – orkester på scenen. Der bliver med statsgaranti fællessang, sommerstemning og kærlighed i luften, når dette orkester, der aldrig tidligere har spillet til Sommerliv, fylder haven ved den gamle Fanøgård med deres fantastiske sange.
  • Vi pynter op i ægte Sommerliv-stil med sofaer, lænestole, borde/bænke, drømmefangere og pynt, så den lille have dufter af ø-festival.

PRAKTISK OM SOMMERLIV 2024

Der er kun 800 billetter i salg til Sommerliv 2024. Billetsalget starter onsdag den 12. juni kl. 10.00, og det er som altid først-til-mølle. Billetten koster kun 250 kroner + gebyr.

Vi glæder os til den her dag og aften sammen med jer til Sommerliv 2024.

Kh Alle os fra Vesterland