13. juli 2024
Tilbage til oversigt

SOMMERLIV

Den 20. juli holder vi en hyggelig dag i haven ved Gaarden Fanø Vesterland med forskellig livemusik.

Sommerliv 2023

Kom og vær med til Sommerliv 20. juli 2023

I Fanø Vesterland arbejder vi på at finde de gode løsninger, så vi fremover kan vende tilbage med sommerkoncerterne Sommerliv i juli ved vores stråtækte Fanøgård i Rindby.

Men selvom Sommerliv 2023 – som vi kender det fra 2021 og 2022 med landets største stjerner på en stor scene i haven – er aflyst, så skal I ikke helt undvære livemusikken, den gamle Fanøgård og dét at mødes på Fanø og mærke sommerstemningen.

Torsdag den 20. juli har vi nemlig allieret os med en række dejlige og dygtige musikere og bands, som kommer forbi haven og spiller kopimusik på en lille scene.

 

SOMMERLIV DEN 20. JULI

Der er gratis entré, Sommerliv-haven åbner kl. 13.00 og lukker kl. 23.00.

Nanna Gundersen Duo, Triple Trouble og De Store (Troels Skjærbæk og Thomas Fleron) kigger forbi og spiller til Sommerliv.

Vi sætter sofaerne frem, pynter op med Krea-holdets finurlige kreationer, hejser Sommerliv-flagene og sætter borde-bænke op i haven, så rammerne er, som vi kender dem fra Sommerliv 2021 og 2022.

Baren åbner kl. 13.00 og sælger iskolde fadøl, gode vine, drinks, Sommerliv- og Vesterland-merch.

Vi tænder op i grillen, så der også er mulighed for at købe en bid mad, mens I er i haven.

Vær jordens sødeste gæster og gå ind i begivenheden på Facebook og tryk, om I deltager eller er interesseret i at deltage i Sommerliv den 20. juli. På den måde hjælper I os med at få et indtryk af, hvor mange liter fadøl, drinks og god vin vi skal have klar i Sommerliv-haven den 20. juli.

Find begivenheden her: https://fb.me/e/3FazcMrPJ

De Store (Troels Skjærbæk & Thomas Fleron)

Nanna Gundersen Duo

Triple Trouble