Den 1. november satte vi for første gang 5000 billetter i salg på én gang til vores festival – og kun to timer senere var alle billetterne solgt, selvom ingen artister var offentliggjort.

Vi har i Fanø Vesterland et ekstremt loyalt og kærligt publikum. Men vi må indrømme, at vi var ret nervøse, da vi den 1. november 2021 satte 5000 billetter i salg til Fanø Vesterland 2022.

Det var første gang, at vi skulle sælge 5000 billetter på én gang, og så var første rigtige billetsalg efter flere år med pandemien og aflysninger – hvad nu hvis, at vores trofaste gæster havde mistet lysten til festivalen længst mod vest? Hvad nu hvis vores gæster havde fundet på noget andet at lave i festivalweekenden?

Vores småbekymringer blev få minutter inde i billetsalget gjort til skamme. For allerede kl. 10.02 lå samtlige 5000 billetter i kurven hos købeglæde festivalgæster. Vi tabte både det ene og det andet og nev os lidt i armen for at forstå, at det vi oplevede, var virkelighed.

Undervejs blev nogle af billetterne frigivet igen – I ved, der sidder flere venner klar til at købe, og når én er kommet igennem og har købt billetterne, så annullerer de andre venner de billetter, som de er i gang med at købe.

Derfor var samtlige 5000 billetter – partoutbilletter, børnebilletter og endagsbilletter – fuldstændig udsolgt efter kun 2 timer.

Vi var ydmyge, lettede og glade på det lille festivalkontor på gården ved Rindby, og i virkeligheden forstod vi det nok ikke helt den dag, at alle 5000 billetter til festivalen var solgt.

Coco O., Hav & Familien, TV-2, Tina Dickow og mange flere

I starten af 2022 begyndte vi at offentliggøre de første artister til Fanø Vesterland 2022. I kan blandt andet glæde jer til at opleve Saveus, TV-2, Coco O., Benjamin Hav & Familien, Ginne Marker, Jonah Blacksmith, Søs Fenger, Tina Dickow, Claus Hempler, Patina, Goss og Calby til Fanø Vesterland 2022.

Nu er programmet næsten på plads.