Musikken

UDSOLGT VESTERLAND OFFENTLIGGØR DE FØRSTE NAVNE TIL 2024

Billetterne til Vesterland 2024 blev for få uger siden endnu engang revet væk. Her er de første syv navne til næste års festival længst mod vest.

Festivalstøvet fra Vesterland 2023 havde knap nok lagt sig, før vi kunne melde udsolgt af samtlige billetter til næste års festival.

Nu er vi klar til at offentliggøre de første syv navne til næste års udsolgte festival.

– Vesterlands publikum er et nysgerrigt og modent publikum, og vi sælger billetterne uden at offentliggøre et eneste navn. Vores gæster har høje forventninger til et stærkt og interessant musikprogram, og det forpligter. Den tillid, der ligger fra vores trofaste publikum, er vi meget ydmyge omkring, og vi gør os umage, siger arrangør Jesper Møller.

Vesterlands gæster og frivillige kan blandt andet se frem til at kunne opleve popballader og soulede R&B med JADA, der for første gang spiller på Fanø næste år. Færøske Teitur rejser også til øen, hvor han spiller sit verdenskendte og anerkendte debutalbum ‘Poetry & Aeroplanes’. GULDIMUND, der netop har vundet Årets Lytterhit ved P3 Guld med sangen ’Dét kun vigtigt, hvad det er’, er også en del af programmet næste år.

Derudover er den svenske sangskriver Ellen Krauss, og den fremadstormende Jeppe Kronback, der går under kunstnernavnet URO, på plakaten. De sidste to offentliggjorte navne er stjerneskuddene Magnus Münster og Fraülein.

– Vi forsøger at give vores gæster nogle musikalske oplevelser, der både rummer noget af det, de fleste kender i forvejen, men også et musikprogram, der kommer til at give nogle helt særlige oplevelser med artister, der for nogen, vil være helt nye, siger arrangør Jesper Møller.

Konferenciers til Vesterland er Thomas Skov, Sofie Torp og Esben Bjerre, og Anders Agger holder talks på Drømmescenen.

Fakta om Vesterland
• Vesterland er en festival, der har fokus på musik, mad og mennesker.
• Vesterland afholdes den 6. & 7. september 2024 på Fanø ved Kikkebjerg Plantage.
• Billetsalget til Vesterland 2024 var mandag den 2. oktober 2023 – her blev samtlige billetter solgt på rekordtid.
• På Vesterland er der omkring 8000 mennesker på festivalen pr. dag – det er inklusiv frivillige, artister, bands, gæster, sponsorer etc.
• De første navne på plakaten er JADA, Teitur, GULDIMUND, Ellen Krauss, Uro, Magnus Münster og Fraülein.