6. - 7. september 2024

Musik · Mad · Mennesker

Stine Lindharth Pedersen

Kommunikationschef

presse@fanovesterland.dk

(+45) 27575496

Kære presse

Vi elsker, at I vil fortælle om vores festival, sommerkoncerter og historierne i og omkring Fanø Vesterland.

Her på siden finder I vores akkrediteringssystem, billeder, pressemeddelelser og meget andet.

Akkrediteringssystem

For at vi kan skabe de bedste arbejdsvilkår for pressen, skal vi vide, hvem der kommer til Sommerliv eller Fanø Vesterland.

Ansøgningen for akkreditering skal sendes til Kommunikationschef Stine Lindharth på presse@fanovesterland.dk.

Ansøgning til Sommerliv 2023 skal modtages senest mandag 3. juli, og ansøgningen til Fanø Vesterland skal modtages senest fredag den 25. august 2023.

Ansøgningen skal indeholde følgende:

– Navn på medie + ansøger(e)

– Hvilke datoer I kommer for at dække Fanø Vesterland

– Hvad I forventer at producere under Fanø Vesterland

– Er du freelance journalist/fotograf, skal du i ansøgningen dokumentere, hvilket medie og hvilken redaktør du har en forudgående aftale med

Når I har sendt ansøgningen, og hvis den bliver godkendt, vil I modtage et svar med login til vores online akkrediteringssystem, som I selv kan udfylde med journalistens/fotografens navn.

Vi kan ikke garantere, at ansøgninger modtaget efter deadline bliver imødekommet.

Hvis I har idéer til dækningen af Fanø Vesterland eller Sommerliv 2023 og vi kan hjælpe jer i forhold til interviewaftaler med bestemte kilder, så send en mail/sms til Stine, som gerne vil hjælpe jer.

Pressemeddelelser, logoer, billeder og andet grafisk materiale på denne side må frit downloades og benyttes i både trykte- og online medier. Billederne skal akkrediteres med Fanø Vesterland og vores fotografer, mens det grafiske materiale skal akkrediteres med Nicolai Bejder STUDIO.

Omtale

Herunder finder du tidligere artikler, TV-indslag og radio omkring vores festival eller sommerkoncerter.

Festivalen på fjerde sandrevle, som blev anklaget for tyveri

Det begyndte med Anders ”Anden” Matthesen i et nedlagt vandland og 140 begejstrede fans foran Nephew. Som tidevand skyller tusindvis af festivalgæster fra fredag ind over en lille ø i Vadehavet til en festival, der opstod i hjertet på en tilflytter.

Læs Jyllandspostens portræt af arrangør Jesper Møller – det handler om rejsen og om beskyldninger om strøm i 2023, som kommunen trak tilbage og undskyldte.

LINK

Frivillig på Fanø Festival: - Det er som en familie

Fanø Vesterland er en to dage lang festival, som i år fejrer ti års jubilæum.

Herunder kan I læse TV SYDs artikel om frivilligheden til Fanø Vesterland 2023.

Derudover kan I se TV-indslaget i deres ‘korte nyt’ her.

 

LINK

Kendt film- og tv-darling fyrede den af til Dizzy

Godt 600 publikummer blev nærmest bragt i ekstase, da Dizzy Mizz Lizzy fyrede den af ved Sommerlivs sidste koncert på Fanø søndag aften.

LINK

Fanø Vesterland annoncerer de første navne

Der er plads til 5000 publikummer på den intime festival, og de heldige, som nåede at sikre sig en billet kan se frem til at opleve blandt andre Saveus, TV-2…

LINK

Det kan altså godt lade sig gøre – selv her i yderste sandrevle

Han er nok mest kendt som bagmanden bag Fanø Vesterland, som på få år er blevet en særdeles populær festival med tusindvis af gæster. Jesper Møllers virke spænder dog meget bredere end som så.

LINK

Endelig en rigtig festivalen

Efter to år kunne Fanø Vesterland i september 2021 igen invitere indenfor til festival på vadehavsøen. Det var landsdelens første festival ovenpå corona.

LINK

Sommer og krebs i små bidder

En skøn have og en populær kunstner. Den kombination har været med til at give Sommerliv på Fanø succes, og søndag aften var ingen undtagelse.

LINK

TV SYD besøger Sommerliv på Fanø

Den første udgave af Sommerliv løb af stablen i juli 2021, hvor Carpark North spillede og TV SYD var med og dække begivenheden med en række interviews.

LINK

Følg festivalen på Fanø: Vesterland time for time

En af de første store musikfestivaler, der blomstrer op efter det seneste halvandet års mismod, er festivalen Fanø Vesterland.

LINK