10. - 23. juli 2023
Tilbage til oversigt
14. July 2022

Carl Emil Petersen

Oplev Carl Emil Petersen Solo på Sommerliv-scenen ved vores stråtækte Fanøgård.

Udsolgt

sommerliv

Carl Emil Petersen spiller til Sommerliv på Fanø

Dato: 14. juli 2022
Tidspunkt.: 19:30
Sted: Sommerliv

Adresse: Storetoft 11.
DK- 6720 Fanø

Om man kan synge med på hvert eneste ord eller oplever musikken for første gang, er det Carl Emil Petersens mål at tage publikum hele følelsesregistret igennem og tilbyde et øjeblik, hvor man kan forlade den konkrete verden og mærke sig selv.

Der har altid hersket en dualitet i fortællingen om Carl Emil Petersen: Forsangeren og solisten, tekstforfatteren og rockartisten, storbypoeten der skriver til højskolesangbogen. 

I den ene ende af live-spektret står troubadouren og entertaineren, der elsker at gæste de små forsamlingshuse og teatersale i landets yderkanter og skabe et intimt rum, hvor teksterne træder frem, og hvor alvoren får modspil af humor og uhøjtidelighed. I den anden ende står rocksangeren og performeren, der får liv af den kraft der opstår, når hjerterne i et sveddryppende publikum banker i takt. Og selvom de to koncertformater står i skarp kontrast til hinanden, lyder Carl Emil Petersens repertoire lige så godt, når teksterne suppleres af simple akkorder på guitaren, som når blæsersektionen buldrer afsted, og guitarsoloen får frit løb.

Hvad fremtiden bringer er heldigvis ikke givet på forhånd. Men ligesom dem der var helt unge, da “København” i 2011 markerede starten på et nyt kapitel i dansk rockhistorie, er Carl Emil Petersen nu ved at blive voksen, og det bringer nye perspektiver til sangskrivningen. Han har stadig ikke fundet svaret på, hvad det vil sige at være menneske, og tvivlen, lysten, poesien og inspirationen brænder stadig som en flamme. Det er den flamme, der de næste ti år – mindst – vil kaste mange flere musikalske øjeblikke af sig i selskab med en af landets bedste sangskrivere.

KØB Billetter