13. juli 2024
Tilbage til oversigt
24. July 2022

Dizzy Mizz Lizzy

Oplev Dizzy Mizz Lizzy på Sommerliv-scenen ved vores stråtækte Fanøgård.

Udsolgt

sommerliv

Rocklammer fra Dizzy Mizz Lizzy til Sommerliv på Fanø

Dato: 24. juli 2022
Tidspunkt.: 19:30
Sted: Sommerliv

Adresse: Storetoft 11.
DK- 6720 Fanø

Vores fjorten dage med sommerkoncerter ved den stråtækte Fanøgård afslutter vi med manér, når det danske rockband Dizzy Mizz Lizzy giver koncert til Sommerliv.

Historien om Dizzy Mizz Lizzy er en af de mere fantastiske i den danske rocks krøllede annaler. Da trioen for første gang tournerede, var det som nykårede vindere af DM i Rock. De havde bare en EP på gaden og formåede alligevel at fylde de danske scener med både gedigen rock og publikum.

Derefter udgav de deres debutalbum, der rummede fremtidige klassikere som “Waterline”, “Silverflame”, “Love is a losers game” og “Barbwired Babys dream”. Albummet lå mere end 2 år på hitlisten, solgte i omegnen af 180.000 eksemplarer i Danmark og lige omkring 100.000 i Japan.

Succes kalder man den slags, og yderligere imponerende var det, at de tre medlemmer af Dizzy Mizz Lizzy på dette tidspunkt var bare 18,18 og 19 gamle, man faktisk havde spillet sammen siden bandet blev dannet i 1988. Det andet album hed “Rotator” og kom i 1996. Med nye hits som titelnummeret og en hyldest til Lennon “11:07 pm” tydede alt på en karriere af den langtidsholdbare slags. Sådan skulle det dog ikke gå. Uenige om retningen blev Dizzy Mizz Lyzzy opløst i 1998, hvor forsanger og sangskriver Tim Christensen startede en imponerende solo-karriere.

Det lå dog i luften at Tim Christensen, trommerslager Søren Friis og bassin Martin Nielsen, på et eller andet tidspunkt ville finde sammen igen, og den modtagelse fik de ved en støttekoncert for re-etableringen af et nedbrændt studie i København, var det tydeligt at publikum savnede dem stort og vildt. Det førte i første omgang til trioens comeback i 2010, og siden 2015 har de for alvor været tilbage! I 2016 kom albummet “Forward in reverse”, det første album med nyt materiale siden 1996 – og i 2020 udgav bandet deres mest hårdtslående album, det kritikerroste “Alter Echo”.

KØB Billetter