10. - 23. juli 2023
Tilbage til oversigt
13. July 2022

Dorthe Gerlach med band

Oplev Dorthe Gerlach på Sommerliv-scenen ved vores stråtækte Fanøgård.

Udsolgt

sommerliv

Et glædeligt gensyn med Dorthe Gerlach på Fanø

Dato: 13. juli 2022
Tidspunkt.: 19:30
Sted: Sommerliv

Adresse: Storetoft 11.
DK- 6720 Fanø

Hendes smukke sange kan røre os, og hendes fantastiske fortællinger fra scenen kan både få os til grine og føle os i det bedste selskab med Dorthe Gerlach og bandet.

“Jeg kender gaderne og gaderne kender mig”

Sådan åbner sangen ’Når jeg tager afsted’. Det er en medrivende popsang i et twangy, filmisk univers og med singlen gjorde Dorthe Gerlach i 2021 comeback med musik på dansk for første gang siden solodebuten ’Natlys’fra 2015.

”’Når jeg tager afsted’ er en sang om opbrud. For mig er den et vemodigt break-up med København efter et kærlighedsforhold på 20 år. Følelsen er den samme som i alle forhold, der slutter; en erkendelse af, at livet går videre for den anden, og at man måske ikke var så umistelig alligevel. Og at jeg, selvom jeg ville ønske det, nok ikke efterlader varige fodspor på stenbroen.”

Dorthe Gerlach er især kendt som den ene halvdel af duoen HUSH, der har udgivet fem studiealbum, senest den anmelderroste “Sand” fra 2018. Hun gjorde sig desuden bemærket i “Toppen af poppen” for nogle år siden og medvirkede også i jubilæumssæsonen, som blev sendt på TV2 i efteråret 2020.

KØB Billetter