10. - 23. juli 2023
Tilbage til oversigt
21. July 2022

Jonah Blacksmith Trio

Oplev Jonah Blacksmith på Sommerliv-scenen ved vores stråtækte Fanøgård.

Udsolgt

sommerliv

Jonah Blacksmith giver koncert på Fanø som trio

Dato: 21. juli 2022
Tidspunkt.: 19:30
Sted: Sommerliv

Adresse: Storetoft 11.
DK- 6720 Fanø

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i det nordvestjyske, og består af brødrene Thomas og Simon Alstrup i front. Til Sommerliv spiller Jonah Blacksmith som trio – og vi ved godt, at de ikke kommer fra Fanø, men for os er det altid som om, at Jonah Blacksmith vender hjem, når de spiller hos os på øen. 

Jonah Blacksmith fra Thy er kendt og respekteret for koncerter, der efterlader såvel publikum som anmeldere rørte, euforiske og aldeles varme om hjertet.

Bandets lyd er stor og dynamisk – ganske som, fristes man til at sige, et møde med det mægtige Vesterhav, der danner monstrøs bagkant og horisont på hjemegnen.

Bandet formår med deres store musikalske alsidighed at folde de personlige og håndskrevne sange ud i et frit og ubesværet univers, der fletter tråde mellem det voluminøst himmelstræbende og det helt nærværende og intime. Alt sammen bundet sammen af Simon Alstrups alsidige, stærke og genkendelige stemme i front.

Jonah Blacksmith har haft massiv airplay på landets radiostationer siden debutalbummet ‘Northern Trail’ udkom i 2014. Siden – i 2017 – fulgte det selvbetitlede album ‘Jonah Blacksmith’ og senest i efteråret 2020 udkom det ligeledes anmelderroste ‘Brothers’-album, hvorpå singlerne Monster, Honey og Dreams er at finde.

Bandet udsendte i oktober 2021 singlen House on Fire, som fra starten er blevet playlistet af både DR P4 og Nova FM.

KØB Billetter