13. juli 2024
Tilbage til oversigt
23. August 2022

Mike Andersen

Oplev Mike Andersen Solo på Sommerliv-scenen ved vores stråtækte Fanøgård.

KØB Billetter

sommerliv

Mike Andersen spiller solokoncert til Sommerliv

Dato: 23. juli 2022
Tidspunkt.: 19:30
Sted: Sommerliv

Adresse: Storetoft 11.
DK- 6720 Fanø

Til festivalen Fanø Vesterland 2021 skulle Mike Andersen ha’ givet koncert – men få dage før festivalen blev han syg og måtte aflyse sin koncert på øen – dengang aftalte vi, at vi snart skulle finde en anden gang, han kunne komme og spille hos os – og heldigvis gør han det til Sommerliv.

Med base i bluesmusikken flirter Mike Andersen både med soul og pop – han har international klasse, og dét glæder vi os til at opleve til Sommerliv 2022. 

Mike Andersen har en kraftfuld og følsom stemme og et intenst guitarspil. Han begyndte at spille guitar som 12-årig, og som teenager begyndte Mike Andersen også at skrive sange og spille guitar i flere bands – Mike Andersen Band dannede han som 22-årig.

Mens han var ung, erkendte Mike, selvom hans idoler var de store bluesguitarister og soulsangere, at den musik, han elsker så højt, kommer fra en tid længe før, han blev født og i en del af verden, hvor han ikke voksede op.

Det var netop denne erkendelse, kombineret med en indbygget nysgerrighed om, hvad der foregår musikalsk i dag, der fik Mike til at skabe sin egen lyd og stil.

KØB Billetter