13. juli 2024
Tilbage til oversigt
12. July 2022

Nickalas Sahl

Oplev Nicklas Sahl Solo på Sommerliv-scenen ved vores stråtækte Fanøgård.

KØB Billetter

sommerliv

Nicklas Sahl spiller solokoncert til Sommerliv

Dato: 12. juli 2022
Tidspunkt.: 19:30
Sted: Sommerliv

Adresse: Storetoft 11.
DK- 6720 Fanø

Det musikalske stortalent Nicklas Sahl lægger vejen forbi Sommerliv med sange som Planets, New Eyes og Four Walls – men vi tør godt love, at der også kommer sange fra det seneste album ‘God Save The Dream’, der er et album smækfyldt med lækkerhed for ørene.

På det nye album finder du sange som Noise, Don’t Mind eller Stand Out Be Special for at varme op til en sommeraften på Fanø i selskab med Nicklas Sahl. 

Du kan kende Nicklas Sahls stemme på et splitsekund, og oprigtigheden er ikke til at tage fejl af. En ung gut fra Hadsten flyttede til København tilbage i 2017, og sidenhen er det kun gået én vej. 

Førstesinglen ’Hero’ udkom i foråret 2018 og blev fulgt op af hitsinglerne ’Planets’, ’New Eyes’ og ’Four Walls’. Nicklas Sahl er med andre ord tonset gennem lydmuren, charts og airplay.

Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv. Først i Hadsten og sidenhen i mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Det startede for Nicklas Sahl med en drøm om at nå ud til mennesker med sin stemme, sit guitarspil og sine sange og ramme folk lige dér, hvor klumpen til sidst sidder helt oppe i halsen – flashforward til i dag, hvor han rammer hovedet på sømmet, fuld af nuancer, poesi og rocksolid talent.

KØB Billetter