13. juli 2024
Tilbage til oversigt
11. July 2022

SP-Just-Frost

Oplev SP-JUST-FROST på Sommerliv-scenen ved vores stråtækte Fanøgård.

KØB Billetter

sommerliv

SP-JUST-FROST spiller Sommerliv

Dato: 11. juli 2022
Tidspunkt.: 19:30
Sted: Sommerliv

Adresse: Storetoft 11.
DK- 6720 Fanø

Vi starter Sommerliv ud med en omgang svingende, charmerende New Orleans mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock’n’rool – når trioen SP-JUST-FROST spiller Sommerliv 11. juli.

Trioen, med Henrik SP Schou Poulsen på bassen, Esben Just på vokal og piano og Søren Frost på trommerne, har i mere end 20 år væltet klubberne, festivalerne og publikum over hele landet med deres voldsomt svingende og dybt charmerende New Orleans mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock’n’roll, en genre som de tre herrer mestrer til perfektion og med et overskud som er sjældent set på vore breddegrader.

SP-JUST-FROST har seks fuldlængde albums, et utal af singler, EP’er og jule specials på samvittigheden, en stor del af disse med engelske tekster, men trioen har også kastet sig over modersmålet og har haft succes med sange som ”Bryggen” og ”Charmetrold”, sange som specielt live er blevet publikumsfavoritter.

SP-JUST-FROST glæder sig til igen at mærke solen, varmen og sommeren og til at se publikum, sprede glæde og kærlighed… der er helt sikkert mange der trænger!

“Laissez les bons temps rouler” som man siger i New Orleans, eller på godt dansk: ”SP-JUST-FROST ruller igen”

Medvirkende: 

SP: bas & vokal

Esben Just: piano & vokal 

Søren Frost: trommer & vokal

KØB Billetter