1. - 2. september 2023

Musik · Mad · Mennesker

Alex Vargas

Alex Vargas

Det yderst populære livenavn vender tilbage til Fanø Vesterland 2022. I 2021 spillede Alex Vargas en magisk og vild koncert på Open Air Scenen, og nu får vi lov til opleve ham i teltet.

Alex Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse på Ideal Bar til udsolgte aftener på Store VEGA i København. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk live-sæt på én og samme aften på udsolgt, landsdækkende turné –og gjort det, med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende. Og med et altid ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas – om det så er på de skrå brædder på Østre Gasværk eller for tusindvis af sveddryppende tilskuere i mastodonten Royal Arena.

Til Fanø Vesterland står Alex Vargas på scenen med gammel og med ny musik på sætlisten:

”Jeg har ikke været på tour siden 2020. Til gengæld, har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til, hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille for allerførste gang i 2022 –og jeg glæder mig,” fortæller Alex Vargas.

Alex Vargas brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, ’Shackled Up’. Han har siden udgivet EP’en, ’Giving Up the Ghost’, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016.

Det nu Guld-sælgende album, ’Cohere’ fra 2017, kastede hit-singler som ’Higher Love’ og ’Inclosure’ af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende ’EGO’-trilogi fra 2019.

Udsolgt