1. - 2. september 2023

Musik · Mad · Mennesker

Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav & Familien

Med sig har Benjamin Hav Familien bestående af Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Sammen vil de lave den vildeste liveoplevelse længe set.

Benjamin Hav forlod i 2019 sin ven i Benal og udgav i 2020 to soloalbums. I starten af 2021 udkom det tredje. Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige og kringlede tekstunivers.

Som Soundvenue beskrev det i en 5-stjernet anmeldelse: “Benjamin Hav er en fremragende liverapper, som leverer med både præcision, klarhed og indlevelse. Og han er en underholdende skikkelse, der selv på egen hånd har en scenepersonlighed, der fylder meget. Han kunne sagtens have givet en fin koncert, hvor bandet kiggede ned på deres sko, eller hvor beatet kom fra et backingtrack. Men ambitionsniveauet var højt, og han gik den ekstra mil.”

Den dygtige rapper har sjældent glædet sig så meget og siger, at den energi han lægger i sit liveshow, bliver på et helt nyt niveau:

‘Jeg opererer I et spændfelt, der rækker fra renfærdig sindighed til brassband-konfetti. Man kan næsten sige, at jeg rummer både Adele og Kanye, og nu bliver jeg selv helt pinlig, for det er selvfølgelig ekstremt klamt at referere til de største derude,’ siger Benjamin Hav.

Ventetiden er endelig ovre, og fans kan nu glæde sig til, at Benjamin Hav & Familien, som man nok kan betegne som musikkens elite, drager ud på festivaler landet over – og tager et stop helt mod vest på Fanø Vesterland.
Live kan publikum se frem til at høre numre som ’Musse’, ’Spice Up Your Life’, ’Den Dejligste Boy’, ’Velkommen’ og mange flere.

I GAFFA’s 5-stjernede anmeldelse beskrev showet således: “Med sådan en teatralsk indføring, så forestiller man sig nærmest, at Benjamin Hav lander i et Elon Musk-produceret rumfartøj efter måneders kredsløb i galaksen.” Og som Benjamin Hav selv beskriver det: ’Det bliver mødet mellem grænseløse ambitioner, højtragende drømme og bevægende hofter’.

Udsolgt