1. - 2. september 2023

Musik · Mad · Mennesker

Goss

Goss

Med Goss er Mads Damsgaard fra Reptile Youth tilbage.

Goss har været på sin hidtil største danmarksturné, der med navnet ’I FEEL LIKE PLANET EARTH TOUR’ tog ham rundt til 19 byer i marts og april 2022 – i sensommeren lander Goss på Fanø.

Du skal blandt andet lytte til ’Ocean’, ’Mad Man’ og ’Adrenaline’, når du skal smuglytte til Goss før Fanø Vesterland.

Goss’ sang ’Ocean’ tager sit udgangspunkt i følelsen af at livet aldrig bliver lige så trygt, frit og simpelt, som det var da man var barn. En sang, der har afsæt i Mads Damsgaards egne følelser om, at han det sidste års tid har haft en følelse af ikke helt at kende sig selv – en følelse, af at være vokset ind i en krog, hvor han ikke hører til – en følelse af at være en forvrænget voksen udgave af den han engang var. I hans søgen tilbage fandt Goss ud af, at forbindelserne til de versioner han har været tidligere, var nemmere at opnå i naturen. Måske fordi den ikke rigtigt ændrer sig mærkbart? Det er svært at huske, hvem man er som 11-årig, når man sidder i en lejlighed i København. Men ved havet eller i skoven – der er det nemmere at huske ham.

Goss har siden 2017 været på en rejse, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk support tour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl.

Udsolgt