1. - 2. september 2023

Musik · Mad · Mennesker

Jesper Lindell

Jesper Lindell

Den 28-årige svenske sangskriver og sanger Jesper Lindell kom på alle svenske musikelskeres læber i 2017 efter at hans debutsingle ”Moving On” havde set dagens lys.

Singlen lavede Lindell i samarbejde med den svenske duo First Aid Kit. Singlen udløste en guldplade og er i dag blevet streamet mere end 5 millioner gange på Spotify. Efter singlen fulgte EP’en ”Little Less Blue” og med den en pladekontrakt med det amerikanske indiepladeselskab ’Super Alive Natural’.

Albummet ”Everyday Dreams” udkom over det meste af verden i 2019, og specielt nummeret ”Whatever Happens”, blev en radiobasker og et hit på mange college-radiostationer i USA. I kølvandet på udgivelsen af det nye album fulgte en omfattende efterårstour. Desværre blev det kun til ganske få koncerter i 2020. Oprindeligt var mere end 50 koncerter på plakaten i både Sverige og flere steder i Europa, men pandemien stod for døren og skrinlagde alle planer, ligesom for resten af musikbranchen.

Årene med corona sendte Jesper Lindell i studiet, og de mange ny-indspillede sange havde Lindell, hans management og pladeselskab valgt at fordele på hele to albums – der er udkommet i 2022.

Lyt til sange som ”Leave A Light On”, ”White Lines” og “Moving Slow”.

Udsolgt