1. - 2. september 2023

Musik · Mad · Mennesker

Kira and the Kindred Spirits

Kira and the Kindred Spirits

Kire and the Kindred Spirits giver koncert til Fanø Vesterland 2022.

I anledning af 20-året for Kira and the Kindred Spirits debutplade “Happiness Saves Lives” annoncerede bandet sidste år en særlig re-union koncert på RUST i København. Spillestedet har en særlig plads i bandets historie, da det var der de spillede deres første fuldlængdekoncert. Koncerten blev hurtigt udsolgt og blev afholdt i juni 2022. I samme omgang besluttede bandet sig for at tilføje flere koncerter og tage på deres første turné i 15 år – derfor kommer Kira and the Kindred Spirit også forbi Fanø.

Gamle og nye fans kan glæde sig til at høre de bedste sange fra debutpladen, samt de to øvrige albums bandet nåede at udgive inden de gik hver til sit i 2007.

Kira and The Kindred Spirits nåede at spille over 450 koncerter i ind- og udland i de 6 år bandet var aktive og var kendt som et af landets stærkeste livebands og høstede adskillige roser i både ind- og udland for deres energiske og ekspressive koncerter.

I oktober 2018 blev Rune Kjeldsen tildelt Gudman-prisen og ved denne lejlighed samledes bandet for første gang i 11 år. De optrådte med fem sange og spillede efterfølgende en enkeltstående koncert på VEGA i 2019.
Og nu tager de altså på landevejen igen og glæder sig til at genoplive ånden fra en svunden tid.

Bandet udtaler følgende om deres kommende reunion: “Da vi genoplivede bandet for nogen år tilbage var jeg først i tvivl om hvorvidt det ville være mærkeligt at spille musikken igen. Der er sket så meget i mit liv, både privat og musikalsk siden sidst, at jeg frygtede at jeg ville føle mig som en pastiche på mig selv. Men sådan var det ikke. Det var faktisk som om vi lige havde været der igår. Som om musikken og energien fra den tid lå latent derinde på harddisken og havde sit eget spor. Og det var sjovt at spille rock igen. Så nu tager vi en tur mere i manegen. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme rundt i DK igen” – Kira Skov.

“Da de ringede fra Gudmanfonden og spurgte og jeg ville modtage deres pris og i forbindelse med overrækkelsen sammensætte en koncert var Kira den første jeg tænkte på. Det Rockland vi i sin tid skabte sammen betyder meget for mig og jeg kunne mærke at det var tid til endnu et visit. Energien og vildskaben ligger stadigvæk i vores DNA og der gik omtrent en time i øvelokalet så var der ild i os igen og vi var skarpere end nogensinde. Jeg glæder mig så meget, det bliver vildt!!” – Rune Kjeldsen.

“Da vi mødtes igen for nogen år tilbage, føltes det hurtigt meget naturligt at genfinde den beslægtede spirit vi lukkede ned for 14 år siden. Kærligheden til den musik vi spillede sammen. Alle oplevelserne vi delte i de intense år, alle historierne, koncerterne. En tid som har betydet rigtig meget for mig. Glæder mig til tage på landevejen med bandet i 2022!”– Jesper Lind.

Udsolgt