6. - 7. september 2024

Musik · Mad · Mennesker

Fanø Vesterland 2023

Mød vores fantatiske konferencierer

Det er lykkes os at få endnu en konferencier med på holdet helt herude mod vest.

Vi er så vanvittigt stolte og glade over at byde velkommen til skuespiller Sofie Torp.

Sofie bliver konferencier på Drømmescenen – her skal hun præsentere en lang række af musikalske oplevelser for jer. Sofie bliver makker med Anders Agger, der fortsat laver sine TALKS på Drømmescenen. Sammen bliver de to en stærk duo – eller det er de faktisk allerede.

I 2023 kan I glæde jer til at se dem på biograflærredet, når Hella Joofs filmatisering af forfatter Stine Pilgaards bog ‘Meter i Sekundet’ vises i biograferne landet over. Her spiller Sofie Torp hovedpersonen, mens Anders Agger spiller.. Anders Agger.

Sofie, tak, fordi du har sagt ja til at være med på holdet hos os. Vi glæder os til at vise dig, hvad Fanø Vesterland er.

I 2022 havde Esben Bjerre Hansen sin debut som konferencier på Teltscenen – heldigvis har han sagt ja til at vende tilbage igen i 2023.

Og så er der selvfølgelig Thomas Skov Gaardsvig, som endnu engang vender tilbage og styrer slagets gang på Den Store Scene.

Vi elsker vores konferenciers og deres positive måder at være på både på og bag scenerne – hjælp os med at sende dem en masse torsdags-kærlighed.