Billetsalget begynder på tirsdag den 13. august kl. 10.00 – det er først-til-mølle, og der er kun plads til 30 personer pr. middag.
Michelinkok og en rigtig kær ven af Vesterland – Jesper Krabbe / Krabbefood – vender tilbage til festivalen i september og serverer krabbeklør og champagne.
Billetsalget til Krabbeklør & Kærlighed går i gang på tirsdag den 13. august kl. 10.00 via linket her: Krabbeklør & Kærlighed – Vesterland 2024
INFO OM KRABBEKLØR & KÆRLIGHED
- Jesper Krabbe serverer krabbeklør, mayo, surdejsbrød og champagne kl. 12.00, 14.00 og 16.00 fredag den 6. september og lørdag den 7. september.
- Krabbekløerne serveres på et langbord, og der er kun plads til 30 personer ved langbordet.
- Middagen varer ca. 60min, og der er krabbeklør og champagne ad libitum, mens I er der.
- Madbilletten til én af Jesper Krabbes middage koster 695kr. plus gebyr.
- Når du køber billet, booker du dag og tidspunkt for middagen.
- Du skal selvfølgelig ha’ billet eller være frivillig til Vesterland 2024 for at kunne købe dig en plads hos én af Jesper Krabbes spisninger til festivalen.
Foto: Mads Krabbe
Om de lækre krabbeklør fortæller Jesper 👇🏻
‘Krabbe har den fineste sødme i skaldyrs verden, synes jeg… den bliver kogt i det vand, de lever i.. så er saltbalancen bedst.. man skal knækken skallen med en ske, og de serveres varme.. så sødmen springer helt frem… Krabbe – mayo – surdejsbrød.’
Foto: Mads Krabbe