Generalforsamling

Nu kan du tilmelde dig Foreningen Fanø Vesterland Festivals generalforsamling

Den 21. maj afholder Foreningen Fanø Vesterland Festival generalforsamling på Fanø og alle medlemmer i foreningen er inviteret med.

Foreningen Fanø Vesterland Festivals bestyrelse består af Mia Søiberg, formand, Lise Thomsen, Næstformand, Christian Leth, bestyrelsesmedlem og Edin Karahusic, bestyrelsesmedlem valgt ind af samarbejdspartnere.

Den 21. maj afholder foreningen generalforsamling på Fanø – har du ikke fået invitationsmailen til generalforsamlingen, så kontakt Anne, koordinator i Vesterland, på anne@fanovesterland.dk. Af hensyn til generalforsamlingens tilrettelæggelse er der senest tilmelding mandag den 6. maj.

Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen, kan du melde dit kandidatur enten på dagen eller på forhånd til anne@fanovesterland.dk. Som medlem af foreningen kan du komme med forslag til dagsordenen til generalforsamlingen ved at sende en mail til Anne, som hun senest skal modtage den 14. maj.

DAGSORDEN 21/5:
1.Valg af dirigent.
2. Valg af referent.
3. Bestyrelsens beretning om Foreningens
virksomhed i det forløbne år.
4. Forelæggelse af årsrapport til
godkendelse.
5. Indkomne forslag fra bestyrelse eller
foreningens medlemmer.
6. Valg af bestyrelse.
7. Valg af revisor.
8. Eventuelt.

Hvem er foreningens bestyrelse

Siden 2019 har Mia Søiberg været en del af Fanø Vesterland, og hun er bestyrelsesformand, fordi hun har stor erfaring med ledelse og iværksætteri. Mia har Fanø i hjertet men er bosiddende på en mark syd for Århus.

Lise Thomsen bor i København med sin familie, og til dagligt er Lise Thomsen fagleder hos Dansk Industri under DI Kreative Erhverv og ved både, hvad dansk kunst og kultur kan i ind- og udland. Den viden bruger hun i sin rolle som bestyrelsesmedlem i Foreningen Fanø Vesterland Festival.

Christian Leth bor på Fanø, og arbejder som revisor i TotalEnergies i Esbjerg. Christian sidder i bestyrelsen med sine kompetencer indenfor økonomi og regnskab.

Edin Karahusic, ejer af Restaurant Dino på Fanø, blev valgt ind i bestyrelsen af Vesterlands samarbejdspartnere til generalforsamlingen i 2023. Edin har gennem mange år haft madbod på Vesterland.

Lise Thomsen er i år den eneste, der er på valg. Lise ønsker at fortsætte i bestyrelsen og er derfor på genvalg.

Bestyrelsens roller og ansvar

Bestyrelsen er en arbejdende bestyrelse, der holder bestyrelsesmøde hver 4. uge. Minimum fire gange årligt er mødet fysisk på Gaarden Fanø Vesterland. Møderne varer cirka 1,5 time og kræver forberedelse. Der tages referat og der følges op på aftaler.

Bestyrelsen arbejder på det overordnede og strategiske plan med Fanø Vesterland. Det handler blandt andet om at drøfte, hvad der rører sig i Fanø Vesterland, godkende regnskaber og udlodde økonomisk overskud til at støtte aktiviteter for børn og unge og kultur på.

Når du sidder i Fanø Vesterlands bestyrelse skal du regne med, at der vil være brug for dig til at løse en række opgaver. Den nuværende bestyrelse arbejder ugentligt frivilligt for foreningen. Det kan være regnskab, økonomi, sparring til sekretariatet, møder med samarbejdspartnere eller andet.

Bestyrelsen har overladt alle kunstneriske, musiske, og designmæssige elementer til direktøren. Man har som bestyrelsen f.eks. ingen viden om eller indflydelse på musikbookning, stilen på festivalpladsen eller madboderne.

Fanø Vesterlands Gård på Storetoft drives af en fond. Et par gange årligt holder festivalforeningen og fondsbestyrelsen møder for at få indblik i, hvad der foregår i foreningen og i fonden. I den festlige afdeling holder sekretariatet og bestyrelserne julefrokost sammen på Gaarden Fanø Vesterland.